A fiatal tehetségek a Forma-1 színpadján – legfrissebb hírek és izgalmas történetek

A fiatal tehetségek a Forma-1 színpadján – legfrissebb hírek és izgalmas történetek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Raikkönen örül a fiataloknak, senki nem ellenzi a juniorok különversenyét, a Williams idő előtt szeretné megkapni Sainzot – szombati F1-es hírek és sztorik.

Szeptember első szombatján a fiatal versenyzőkhöz kapcsolódó hírekről szóltak a beszámolók, többek között Kimi Raikkönen kisfiáról, Robinról, aki még gokartozik. Kimi Raikkönen pozitívan nyilatkozott Robin jövőjéről, és örömmel fogadta Andrea Kimi Antonelli F1-es szerződését is.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szintén a fiatal versenyzők fontosságáról beszélt, külön kiemelve Andrea Kimi Antonelli jövőjét. Az F1 Bizottságban felmerült az ötlet, hogy szezonzáró után különversenyt tartsanak a juniorpilótáknak, melyre jó visszhang érkezett.

Oscar Piastri, bár már nem juniorversenyző, de még fiatal, és a jövő lehetőségeit látják benne a csapatok. Norris és Alonso kapcsán Helmut Marko doktor említésébe került, hogy ők kettőt kívánta a Red Bull csapatához.

Szó esett továbbá Verstappen csapattársáról, a Williams és Sainz esetleges átigazolásáról, valamint Russell megjegyezte, hogy a 2026-os siker nem garantált az erős Mercedes-motor ellenére. A MotoGP San Marinó-i Nagydíján Pecco Bagnaia és Jorge Martin is szerepelt, ahol Martin lenyűgöző versenye után vezetést szerzett.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések