Lehet-e beavatkozni az F1 és az FIA a Horner-ügyben?

Lehet-e beavatkozni az F1 és az FIA a Horner-ügyben?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Sajtóhírek szerint az F1-vezér Stefano Domenicali és az FIA-elnök Mohammed ben Sulayem egyeztethet az esetleges lépésekről a Red Bull főnöke kapcsán.

A Christian Horner ellen felhozott vádakról szóló történet szerda este úgy tűnt, hogy lezárulhat, de egy új, névtelen levél megint felkavarta a dolgokat a Bahreini Nagydíj szabadedzése során.
Horner tagadja a vádakat, leszögezve, hogy nem kíván kommentálni névtelen spekulációkat, és a vizsgálatot lezártnak tekinti, az idei szezonra koncentrálva.
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, az F1 vezetői és a Red Bull ügye is szóba kerülhet a pénteki találkozón.
Az FIA és az F1 vezetői következésképpen be is avatkozhatnak, ha úgy ítélik, hogy a Red Bull ügye káros hatással van az autósportra.
Domenicali és Ben Sulayem találkozójának kimenetele lehet, hogy a Red Bull továbbra is belső ügyként kezeli az ügyet, vagy átadják nekik a vizsgálat anyagait a végső döntés meghozatalához.
A Horner-ügy tehát továbbra is aktuális, és az FIA és az F1 vezetőinek döntése nagy hatással lehet a további események alakulására.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések