Az alábbi címet javaslom: „Bearman és Norris tárgyaltak – a legfrissebb csütörtöki F1-es hírek

Az alábbi címet javaslom: „Bearman és Norris tárgyaltak – a legfrissebb csütörtöki F1-es hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Bejelentett a Haas, Norris nem vár bocsánatkérést Verstappentől, akinek csak a mclarenessel való viszonya számított: a Brit Nagydíj sajtónapjának hírei.

Az F1 Brit Nagydíj csütörtöki sajtónapján örömteli bejelentés történt a Haas csapatától, miszerint Oliver Bearman csatlakozik hozzájuk a 2025-ös szezonban, ami új lehetőséget nyithat számára a Ferrari felé. Bearman már tízévesen motivációs videót kapott Lewis Hamiltontól, és most az #87-es rajtszámmal fog versenyezni a Haas-nál jövőre, ami személyes jelentőséggel bír a családjában.
A Max Verstappen-Lando Norris ütközés vitája körül zajlott a médianap fő témája, ahol Norris elmondta, hogy nem vár bocsánatkérést Verstappentől. Verstappen elhatárolódott az őt ért kritikáktól és hangsúlyozta, hogy megmaradt a jó kapcsolata Norrisszal. Több más versenyző is kiállt mellette.
Lewis Hamilton viszont próbált távol maradni az ügytől, de mégis megjegyezte, hogy nem ért egyet az elmélettel, miszerint Verstappen bátorítást kapott az előző büntetetlen maradásaiból.
Carlos Sainz továbbra sem döntötte el jövőjét a pilótapiacon, és visszatér a régi padlólemezhez a Silverstone-i futamra a Scuderia Ferrarinál. Charles Leclerc szerint a Ferrari visszaesése már tagadhatatlan, és ő sem számított erre a Monacói Nagydíj után.
A Red Bull lehetőséget ad Isack Hadjarnak az első szabadedzésen, aki az F2-ben készülő neveltjeik közé tartozik. Kiderült továbbá, hogy Pierre Gaslynál motorcserére kell sor kerüljön, így büntetése lesz a vasárnapi versenyre.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések