Vállalkozóan előrejelzi az elemző a 2024-es Bull Run-t

Vállalkozóan előrejelzi az elemző a 2024-es Bull Run-t

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az elemző merészen jósol a 2024-es Bull Run-ra: Shiba Inu nem fog dominálni, felfedi a SHIB riválisát 50x Bull Run potenciállal.

A 2024-es bullish piacra való várakozás arra késztette az egyik elismert elemzőt, hogy pofátlan jóslatot tegyen: a Shiba Inu (SHIB) valószínűleg nem fog úgy fellendülni, mint korábban, mivel számos korlátozó tényezővel szembesül. A Shiba Inu 2021-es hatalmas növekedése után most a piacra lépő új belépők és diverzifikált befektetői célpontok miatt veszíthet népszerűségéből.

Az innováció stagnálásával és konkurens kriptovaluták megjelenésével a Shiba Inu hanyatlása várható. Példaként említhető a Rexas Finance (RXS), amely sokoldalú alkalmazhatósággal és nagy potenciállal rendelkezik, különösen a Real-World Asset (RWA) eszközök terén.

A Rexas Finance sokkal értékesebb lehet 2024-ben, mivel valós alkalmazhatóságot biztosít, többek között ingatlanok tokenizálásával, gyors előértékesítési sikerrel és széles körű befektetői érdeklődéssel. Ezek az innovációk és a piacképes megoldások lehetik az új irányt mutató trendek a kriptopiaci hullámban.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések