Vajon Bottas vagy Sainz lesz az Audi következő versenyzője? – Szerdai F1-es fejlemények

Vajon Bottas vagy Sainz lesz az Audi következő versenyzője? – Szerdai F1-es fejlemények
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Kóros önimádónak nevezte Masit Wolff, felpörögnek a Török Nagydíj tervei, mostanában nem lesz közös F1–MotoGP hétvége, az Audi sürgeti Sainzot – ezek voltak szerda F1-es hírei és sztorijai.

A 2024-es F1-es Japán Nagydíj hétvégéje a sajtónappal kezdődik holnap hajnalban, melyen a McLaren különleges festéssel, a MILTZ japán művész dizájnjaival vesz részt.
A MotoGP mostantól a Liberty Global tulajdonában van, de egyelőre nem valószínű, hogy közös hétvégéket tartanának az F1-el.
Valtteri Bottas és az Audi között közeledik a megállapodás, amelynek esélye nő, ha nem sikerül Carlos Sainz és a négykarikások közötti döntést leszögezni.
Helmut Marko szerint Sergio Perez lehet Max Verstappen 2025-ös csapattársa első számú jelöltként, de a mexikóinak az időmérőkön kell javítania.
Rene Arnoux szerint Perez gyenge formája lehetőséget teremt a Ferrari számára a konstruktőri világbajnoki cím megszerzésére.
Brad Scanes szerint Verstappen sikerei mögött az édesapa és menedzser közötti tiszta kommunikáció kulcsfontosságú.
Lewis Hamilton Michael Masi-t kóros önimádónak nevezte, aki szerinte elrabolta a nyolcszoros világbajnok címét.
Az Istanbul Park új üzemeltetője nagy anyagi kockázatot vállalt a 2026-os F1-es futam újbóli megrendezésével kapcsolatban Törökországban, és Leclerc és Bianchi között hasonlóságokat látnak. A Formula Shakedownban Vincze Ferenc beszélt a WRC jövőjéről és a veszprémi ERC-, valamint ORB-szezonnyitóról.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések