Az Alonso által megjósolt montreali hétvége lutri lesz

Az Alonso által megjósolt montreali hétvége lutri lesz

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Fernando Alonso nem számít egyszerű menetre Kanadában, a kétszeres világbajnok versenyző szerint lutri lesz számukra a montreali hétvége.

A Kanadai Nagydíj pénteki napja nem mindennapi módon kezdődött, mivel jégesővel és heves esővel küzdött a pálya. Emiatt az első szabadedzésen kevés kört tudtak teljesíteni a versenyzők, viszont a második edzésen már több pályatapasztalatot szereztek.

A második szabadedzést záró Alonso szerint trükkös nap volt, és mindenkinek nehezítette az előkészületeket. A változékony időjárás miatt fontos lesz a gyűjtött adatok precíz elemzése a versenydöntések meghozatalakor.

Az újraaszfaltozott montreali pályát Alonso kielégítőnek találta, bár kissé koszosnak érzékelte. Fontos lesz megtapasztalni a teljesen vizes pályát is, hogy felmérjék az esetleges aquaplaning veszélyét.

Alonso szerint az előttétekkel izgalmas hétvége várható, de versenyzőként ez egy kihívásokkal teli lutri lesz. A megfelelő abroncskeverék kiválasztása kulcsfontosságú lesz a verseny sikere szempontjából.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések