Alonso beszéde rábukkan arra, hogyan motivál minket Lewis Hamilton

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Az Aston Martin spanyol versenyzője szerint a hétszeres F1-es világbajnok a nehezebb időszakokban is mindig megőrizte a versenyképességét és a motivációját.

Fernando Alonso hosszú idő után ismét versenyképes teljesítményt nyújt a Formula-1-ben, és összesen hét dobogós helyezést ért el a szezon során. Bár az Aston Martin csapata a szezon második felére visszaesett, Alonso még mindig a negyedik helyen áll a világbajnoki összetettben, bár már csak néhány ponttal előzi meg a többi versenyzőt.
A 42 éves versenyzőt sokan dicsérik kitartásáért és harci szelleméért, amit a nemrég bemutatott interlagosi védekezése is jól mutatott Sergio Perez ellen.
Lewis Hamilton, aki korábban Alonso csapattársa és riválisa volt, kevesebb nehézséggel szembesült karrierje során, de Alonso mégis méltatja őt a GQ interjújában. Szerinte Hamilton mindig versenyképes maradt, még a gyengébb autókban is. Most, amikor a Mercedes autója nem a legjobb, Hamilton még mindig versenyben van, és sosem adja fel. Alonso szerint Hamilton motiválja mindannyiunkat, hogy lássuk, hogyan őrzi meg a motivációját a rengeteg világbajnoki címe után.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések