Alonso: A Ferrari mindig megpróbál valamit hazai pályán

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Alonso: A Ferrari mindig megpróbál valamit hazai pályán

A Ferrari meglepően versenyképes volt a Monzában rendezett Olasz Nagydíjon, ahol Carlos Sainz megelőzte Max Verstappent az időmérőn, míg Charles Leclerc minimális hátránnyal a holland pilóta mögött a harmadik helyet szerezte meg.
Bár Verstappen magabiztosan nyerte a versenyt, a futam elején komolyan meg kellett küzdenie Sainzszal, hogy átvegye az első helyet a gyors egyenesekben.
A Ferrari mindig kitalál valami trükköt a hazai versenyükre. Fernando Alonso, az Aston Martin pilótája szerint az olaszok mindent bevetnek, hogy hazai pályán nyerjenek.
A Red Bull főtanácsadója is meglepődött az olaszok teljesítményén. Azt mondta, hogy mindent kihoztak az autójukból és a motorjukból, de tudták, hogy ez a későbbiekben hátrányosan fogja érinteni őket. Ugyanakkor Marko kiemelte, hogy a higgadtságuk volt a győzelem kulcsa.
Max Verstappen is meglepődött a Ferrari tempóján, de türelmesen és higgadtan vezetve sikerült megőriznie a versenyben a vezető pozíciót, ami korábban nem lett volna képes megvalósítani.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula.hu

Kapcsolódó bejegyzések