A pályán és a céldobozban: friss F1 hírek a verseny túlélőiről és az új kihívókról

A pályán és a céldobozban: friss F1 hírek a verseny túlélőiről és az új kihívókról

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A különböző szériák igen izgalmasan alakuló hétvégi fordulói mellett távozó, érkező és maradó pilóták voltak a vasárnapi F1-es hírek és sztorik fókuszában.

Az Andrea Kimi Antonelli F1-es debütálása az úgynevezett „Verstappen-szabály” miatt lehet nehézkes, mely a fiatal versenyzők indulásának feltételeit szigorítja az idősebb pilóták korai bemutatkozásának elkerülése érdekében. Verstappen korábbi F1-es pilótákkal, Juan Pablo Montoyával és Ralf Schumacherrel beszélt az esetleges jövőjéről, akik véleményük szerint a Red Bullnál maradhatna sikeresen.

George Russell és a Ford globális motorsport-igazgatója is megerősítette, hogy a Red Bull előnyben van a fejlesztések terén, így nincsenek lemaradva a versenytársaktól. Nico Hülkenberg a Haas-t elhagyja az Audi csapatához igazolni, míg Lewis Hamilton cáfolja, hogy boldogtalansága miatt távozna a Mercedestől, és Lando Norris is liberálisabb kommunikációban hisz magával kapcsolatban.

Az F1-en túl a WEC-futam furcsa befejezéséről beszélve a Ferrari nem tudta megóvni az újraszámolást, míg a Formula-E berlini futamát Antonio Felix da Costa nyerte. A MotoGP Francia Nagydíj szenzációs versenyének részleteit ismét megemlítve Jorge Martin, Marc Marquez és Pecco Bagnaia is értékes pontokkal gazdagodtak, hasonlóan a WRC versenyzőihez, akik új pontrendszerben versenyezve értékes pontokat gyűjtöttek a legutóbbi futamon.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések