A Hólaj és a Vulkán Között: Az AFM Világversenyének új rivalizálása a Forma-1 világában?

A Hólaj és a Vulkán Között: Az AFM Világversenyének új rivalizálása a Forma-1 világában?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Érkezik Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, jön a friss AFM, benne mindennel, amit az F1 világáról jelenleg tudni kell!

Az Autósport és Formula Magazin legújabb lapszámában áttekintettük az F1 2024-es szezonjának első negyedét. Rangsoroltuk a pilóták teljesítményét és az egyes csapatok eddigi performanszát. Lando Norris központi téma a magazinban, aki a McLaren versenyzőjeként kihívóvá vált Max Verstappen számára.

Az F1 egy másik kiemelt alakja az új Mercedes versenyzője, Andrea Kimi Antonelli, aki már az F2-ben is figyelemre méltó. A magazinban részletesen kitérnek arra is, milyen különlegessé teszi az ifjú olaszt és mi várható tőle a jövőben. Az F1 pénzügyi aspektusait is megvizsgálják és felvetik, hogy vajon csak a pénz mozgatja-e az F1 vezetőit.

Az AFM exkluzív interjút készített a Visa Cash App RB csapatfőnökével, Laurent Mekiessel, és visszatekintettek a F1 történetének 45 évnél idősebb pilótáira, beleértve Fernando Alonsot is. Emellett emlékeztek az 1994-es F1 szezonra és annak tragédiáira. A magazinban más motorsport-sorozatokkal is foglalkoznak, például a Le Mans-i 24 órás versennyel és a WEC szezonjával.

A Formula Webshopban vagy a laptapir.hu-n keresztül már előfizetés után el lehet olvasni az AFM legújabb lapszámát, amelyben számos izgalmas és aktuális témát boncolgatnak a világ motorsportjáról. „

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések