Gyors és hatékony pénzkeresés visszlízing segítségével

Gyors és hatékony pénzkeresés visszlízing segítségével

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A különböző pénzügyi konstrukciók igénybevétele és ügyintézése során kiemelten fontos a gyorsaság. Ha rövid időn belül szabadon felhasználható, nagyobb összegre van szükségünk, ráadásul kedvező feltételek miatt, akkor alig találhatunk jobb megoldást a visszlízing mellett. De egyáltalán miről szól ez a konstrukció?

A saját autónkat lízingbe vehetjük a Lizingo.hu segítségével, amely gyors és egyszerű folyamatot biztosít. A bank akár 80%-át is megvásárolja a jármű értékének, amelyet 24-48 órán belül megkaphatunk. Az autó a lízing során fizikailag a mi használatunkban marad, de a tulajdonjog átadásra kerül a banknak, és a tartozás teljes visszafizetése után automatikusan ismét mi leszünk az autó tulajdonosai.

Az igénylés során figyelembe kell venni, hogy az autónak legfeljebb 12 évesnek és legalább másfél millió forint értékűnek kell lennie. A visszlízing esetén a minimálisan felvehető összeg 2 millió forint, és az igénylő lehet magányszemély, egyéni vállalkozó vagy cég is. A hitelképességnek meg kell felelni ahhoz, hogy két szerződés kerüljön aláírásra az ügylet kezdő napján az ügyfél és a bank között.

A lízinghez általában 20% önerőt számítanak, és a teljes futamidő maximum 84 hónap lehet, de lehetőség van idő előtti, egyösszegű végtörlesztésre is. Csak arra az időre kell kamatot fizetni, ameddig a hitel fennáll, például 6 hónap után történő visszafizetés esetén csak a 6 hónapnyi kamatot kell kifizetni. A lízing lezárásakor a tőketartozáson felül törthavi kamatot és lezárási díjat kell fizetni.

Az új üzembentartó meg fog egyezni az előző tulajdonossal, és a KGFB igazolással történhet az átírás. Ha az összeg meghaladja az 5 millió forintot, akkor a CASCO biztosítás kötése lehet elvárás a bank részéről. A visszlízing előnye, hogy az összeg gyorsan, akár 24 órán belül a számlánkon landol, és az autót végig mi használjuk, kényelmesen, otthonról intézhetjük az ügyintézést.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések