A Toyota újonca diadalra vezet, Al-Attiyah bajba került Abu Dhabiban

A Toyota újonca diadalra vezet, Al-Attiyah bajba került Abu Dhabiban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Seth Quintero szakaszt nyert és a vezetést is átvette a tereprali-vb második futamán: Nasser Al-Attiyah sok időt veszített, ketten is kiestek az esélyesek közül.

Az Abu Dhabi Desert Challenge harmadik szakaszán hatalmas fordulatok történtek, miután Nasser Al-Attiyah műszaki hibával küzdött és 21 percet veszített a Prodrive Hunterrel. Al-Attiyah azonban elképesztő felzárkózást produkált, és a nap végére 13 perc alá csökkentette hátrányát, az Ultimate kategóriában ötödik legjobb időt autózva. A szakaszt végül a Toyota versenyzője, Seth Quintero nyerte, míg Al-Attiyah mögötte a második helyen végzett.
Guillaume de Mevius és Yuan Cruz Yacopini is kénytelen volt kiállni a versenyből sérülések miatt, míg Luca Moraes lángoló autóval érkezett célba és kiesett a viadalból. Al-Attiyah így még mindig esélyes a futamgyőzelemre, csak bő egy perc hátránnyal Quintero mögött. A motorosoknál Ross Branch vezet egy Heróval, a futamot továbbra is Aaron Mare irányítja. Pénteken és szombaton még két szelektív szakasz vár a mezőnyre, majd zárul a verseny.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések