A Red Bull dominanciája – Friss pénteki F1-es hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A címben szereplő helyről érkezett számos történet február 16-án pénteken, de írhattunk a Ferrarihoz szerződő Hamiltonról és a második japán futamról is – mai hírek és sztorik.

A Red Bull csapat volt az utolsó, amely bemutatta új autóját csütörtök este, Christian Horner is megjelent, és ártatlanságát hangoztatta, miközben először merült fel a sajtóban a szexuális vád vele szemben. A FormulaPlusz rovatban bemutattuk, hogy az RB20 autóhoz inspirációt merítettek egyik fő riválisuktól. Elkészítettünk egy videót az öt legjobb tavalyi konstruktőri bajnokságban szereplő csapat idei autóiról a bemutatóidőszak lezárása alkalmából.

Sergio Perez kijelentette, hogy pontosan tudja, mire kell koncentrálnia idén, míg a csapat technikai igazgatója védelmébe vette azt, mondva, hogy a problémák főként az autó gyengeségéből eredtek. Max Verstappen a sprintformátum módosítását üdvözölte, ami pozitív változást hozhat a szombati futamokhoz. Lewis Hamiltonot két másik legendával, Michael Schumacherrel és Aldo Costával vetették össze, míg csapattársa, Charles Leclerc elárulta, hogy többet vár az idei szezontól.

A Ferrari egy bakival indította az évet, rossz promóciós videót osztott meg a kerékcseréről. A Haas még mindig küzd a gumiproblémákkal, Lando Norris a Hamilton-sztori napján egy barlangban bujkált. A világbajnokságot nyerhető TCR sorozat nem látogat Ausztráliába, míg Osaka egy második japán futam megrendezését tervezi. Ajánljuk figyelmetekbe a Formula Podcast legfrissebb adását, amelyben szezonális tippeket osztunk meg – illetve arra buzdítunk benneteket, hogy kövessétek a videó leírásában található linket!

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések