A Mercedes és Susie Wolff határozottan elutasítja a vádakat és állítja az igazát

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Dagad a botrány az F1-ben: az FIA vizsgálatot indított, az F1 szerint ennek nincs értelme, Susie Wolff nem lepődött meg, a Mercedes visszautasítja az egészet.

A hírek szerint Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke ellen összeférhetetlenség miatt vizsgálatot indított az FIA. Wolff a csapatfőnöki megbeszélésen olyan információt osztott meg, amit más csapatfőnökök nem tudtak, és ez egyértelműen a FOM belső köreiből származott. Az FIA vizsgálja az ügyet annak érdekében, hogy kiderüljön, létezik-e konfliktusérdekeltség Wolff és felesége, Susie között, aki az FOM alkalmazottja.
Az F1 vezetősége válaszul kijelentette, hogy semmi közük az FIA közleményéhez, és nem hiszik, hogy ezek a vádak igazak. Azt is hangsúlyozták, hogy rendelkeznek szilárd és megbízható eljárásokkal az összeférhetetlenség elkerülése érdekében. A Mercedes csapata és Susie Wolff is visszautasítja a vádakat, és közös nyilatkozatban szólítja fel az FIA-t a vizsgálat együttműködő lefolytatására.
Susie Wolff az este során posztolt a közösségi oldalán, és elmondta, hogy megsértődött, de nem lepődött meg a történteken. Nem fogadja el az alaptalan vádakat, és töretlenül elkötelezett az F1 Academy iránt.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések