Antonelli sorsáról a következő hónapokban döntés születik

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A Williams hisz abban, hogy lehetőséget kell adni a fiataloknak, de saját juniorjaik is vannak, így egyáltalán nem garantált, hogy jövőre Andrea Kimi Antonelli náluk versenyezhet.

Lewis Hamilton esetleges távozása miatt több neves tehetséget is számon tartanak a Mercedesnél, köztük a fiatal olasz versenyzőt, Andrea Kimi Antonellit, akit Alonso mellett is potenciális lehetséges utódnak látnak.
Az esetleges Red Bull belső konfliktusok miatt még a jelenlegi csapattárs, Max Verstappen is szóba kerülhet Hamilton helyére, ami Antonelli esélyeit csökkentené.
A Mercedes viszont nem akarja elszalasztani a lehetőséget a fiatal tehetséggel, hasonlóan Verstappenhez, akit korábban lecsúsztak, mert nem tudtak neki autót adni.
A Williams lehetne a lehetséges csapat Antonelli számára, ahol a Mercedes korábbi munkatársa, James Vowles ismeri a versenyzőt.
A következő fél év alakulása dönthet arról, hogy 2025-ben hol versenyez majd Antonelli, de Vowles kiemelte, hogy a tehetséges fiatalok fejlesztésére irányuló programjuk részeként több junior versenyzőjük is van.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések