Verstappen aggódik a tempó miatt: Az egykörös teljesítmény nem kielégítő számunkra!

Verstappen aggódik a tempó miatt: Az egykörös teljesítmény nem kielégítő számunkra!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hiába aratott domináns győzelmet a Max Verstappen vezetésével a Red Bull Bahreinben, a háromszoros világbajnok azt mondja, egy körön egyáltalán nem olyan nagy az előnyük, más helyszíneken pedig nehezebb dolguk lehet.F1VILÁG.HU – Hírek

Max Verstappen a pole pozícióból rajtolhatott az évadnyitó futamon, mivel az időmérőn ő bizonyult a leggyorsabbnak. Bár Charles Leclerc futotta meg a kvalifikáció leggyorsabb körét, de nem a döntő utolsó szakaszban, hanem a Q2-ben. Verstappen szerint ez mutatja, hogy nincs jelentős előnyük az ellenfelekkel szemben, de versenytempóban tudnak kiemelkedőt nyújtani.

A holland pilóta szerint más helyszíneken nehezebb dolguk lehet, és minden pálya más karakterisztikával rendelkezik. Így például, Dzsiddába érkezve teljesen más lehet a helyzet, és azon pályákon, ahol kisebb a degradáció, szorosabb küzdelmek várhatóak.

A Red Bull tavaly Szingapúrban szenvedte el egyetlen vereségét, Verstappen azonban bízik abban, hogy az utcai pályákon is jobb teljesítményt nyújtanak majd idén. Szerencsére nincs sok hasonló verseny a naptárban, ami segíthet nekik a versenyzésben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések