Azonnal felhívó akció: Az Aston Martin csábító ajánlatot tett Newey-nek a versenyzés világában!

Azonnal felhívó akció: Az Aston Martin csábító ajánlatot tett Newey-nek a versenyzés világában!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Brit médiajelentések szerint ajánlatot tett a Red Bull Racing tervezőzsenijének, Adrian Newey-nak az Aston Martin Forma-1-es csapata.F1VILÁG.HU – Hírek

A neves szakember, Adrian Newey hosszú ideje a Red Bull F1-es csapatának tagja, és meghatározó szerepet játszott a csapat világbajnoki címeinek megszerzésében Sebastian Vettel és Max Verstappen idején. Számos alkalommal próbálták már megcsábítani a riválisok közül, például a Ferrari és most az Aston Martin is egy komoly ajánlattal állt elő a Szaúd-arábiai Nagydíj hétvégéjén.

Az Aston Martin nagy terveket sző csapatával, Lawrence Stroll, a csapat tulajdonosa komolyan szeretne harcba szállni a világbajnoki címekért a Red Bull, a Mercedes és a Ferrari ellen. Ehhez már több kiváló szakember is csatlakozott az istállóhoz, és most egy új gyárat is felépítettek Silverstone-ban.

Newey esetleges szerződtetése az Aston Martinhoz komolyan átalakíthatja az F1 mezőnyét, és lehetőséget teremthet arra, hogy még nagyobb küzdelem folyjon a csapatok között a jövőben. Ennek hatására Fernando Alonso és még talán Max Verstappen is csapatot válthat. Azonban egyelőre nem tudni, hogy Newey hogyan reagál az ajánlatra, hiszen korábban hosszú távra kötelezte el magát a Red Bull Racing csapatánál. Az Aston Martin egyelőre nem kommentálta a sajtószervezetek érdeklődését az ügyben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések