Norris lenyűgöző teljesítménnyel végzett az élen a pocsék körben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Lando Norris saját maga is meglepődött azon, hogy egy rosszul összerakott körrel sikerült behúznia a rajtelsőséget a Brazil Nagydíj sprintkvalifikációján.F1VILÁG.HU – Hírek

Max Verstappen mögött 61 ezred másodperces előnnyel nyerte meg a Brazil Nagydíj sprintidőmérőjét Lando Norris, aki nagyon meglepődött az eredményen. A McLaren versenyzője már tegnap is érezte, hogy az első helyet megközelítheti, azonban az időmérő edzés során a változékony időjárásban csak hetedik lett. „Őszintén szólva, ez volt életem egyik legrosszabb köre, szóval kicsit meglepődtem. Mindenesetre, ez egy kellemes meglepetés, amivel ellensúlyozhatom a tegnapi eredményt. Régóta vágyom már az első rajtkockára, szóval boldog vagyok” – mondta a brit pilóta a futamot követően.

A McLaren egykörös tempója ígéretes Interlagosban is, azonban a versenyen a gumik kezelése és a versenytempó lesz a kulcs. Norris egyáltalán nem tudja, mire számíthat a futamon. „Nem tudom. Az autónk nagyon erős, és a tempónk is jó, tehát jó pozícióban vagyunk, de ez egy nehéz kérdés. A Red Bull és Max [Verstappen] mindig gyorsak, tehát nem lesz könnyű a versenyünk. Viszont erős a tempónk, tehát ha lesz rá lehetőség, ki fogom használni”

Tovább a cikkhez

Forrás: F1világ

Kapcsolódó bejegyzések