A McLaren szabályfeszegető hozzáállása: Norris büszke

A McLaren szabályfeszegető hozzáállása: Norris büszke

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nagyon elégedett Lando Norris azzal, hogy csapata, a McLaren a Forma-1 technikai szabályainak határait feszegeti. A brit szerint szabályos az autójuk, így nem tart attól, hogy bajba kerülnek.F1VILÁG.HU – Hírek

„A McLaren által Bakuban használt hátsó szárny a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálata alá került. Bár jelenleg a szövetség szerint az autó szabályosnak tekinthető, technikai direktíva lehet a közeljövő válasza hasonló esetekre. Lando Norris, a csapat versenyzője büszke az innovatív megoldásra, mely segíthet az élmezőnyben való helytállásban. Norris hangsúlyozza, hogy minden tesztet sikeresen teljesítettek, be is tartották a szabályokat.”
„Ő és Oscar Piastri egyaránt elfogadják, hogy a McLaren hátsó szárnya teljes mértékben szabályos, és minden teszten átment. Piastri kiemeli, hogy a sportban teljesítménybeli előnyt kell keresni szabályok betartása mellett. Mindketten úgy vélik, hogy az ilyen innovációk és megoldások nélkülözhetetlenek a versenyképességhez a Forma-1-ben. Az eset további figyelemre méltó, mivel a technikai és szabályi viták mindig fontos téma maradnak a motorsportban.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések