Ferraritól egyetlen alkatrész sem maradt érintetlen

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Minden követ megmozgatott a Ferrari Forma-1-es csapata annak érdekében, hogy 2024-ben egy olyan versenyautóval álljon elő, mellyel Charles Leclerc és Carlos Sainz képesek lesznek a győzelmekért és a világbajnoki címért harcolni.F1VILÁG.HU – Hírek

„A Ferrari kedden bemutatta új, SF-24-es kódjelű versenyautóját, melyet a pilóták már rövid bejáratásra is elvezettek Fioranóban. A csapat technikai igazgatója, Enrico Cardile elmondta, hogy a gépet teljesen új platformra építették a negatív tulajdonságok kiküszöbölése érdekében. A fő céljuk az volt, hogy javítsák az autó vezethetőségét és maximalizálják a rejtett potenciált. Az SF-24-es fejlesztésénél kiemelten figyeltek a pilóták visszajelzéseire és igényeire.”

„A versenyzők aktívan részt vettek az autó fejlesztésében, hogy a mérnökök értsék, mire van szükségük. A Ferrari a V6-os erőforráson is fejlesztéseket hajtott végre, annak ellenére, hogy a motorfejlesztések befagyasztva vannak. Az idei szezon a leghosszabb a Forma-1 történetében, így az erőforrások hatékony használata kulcsfontosságú. A csapat már a jövő évi erőforrásokra is koncentrál, ami további kihívást jelent számukra.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések