Az „F1 Főnöke Az F1 Sportág Szinglelózó Versenynaptárát Sürgeti

Az „F1 Főnöke Az F1 Sportág Szinglelózó Versenynaptárát Sürgeti
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali elismerte, szeretné, ha a jövőben még több sprintfutamos versenyhétvégét tartanának a száguldó cirkuszban.F1VILÁG.HU – Hírek

A Forma-1-ben a sprintfutamok bevezetése 2021-ben kezdődött, és az idei szezonban továbbfejlesztették az időbeosztást, különválasztva a sprintidőmérőt és sprintfutamot a hagyományos kvalifikációtól és versenytől. A 2022-es évben hat helyszínen rendeznek sprintfutamot, többek között az idei első a Sanghajban volt, ahol esőben történtek izgalmas események.

Stefano Domenicali, a Forma-1 elnök-vezérigazgatója szerint a Sanghajban látottak alapján a jövőben még több sprintfutamos hétvégét terveznek, hogy fenntartsák az izgalmakat és a rajongók érdeklődését. Az esztéta úgy véli, hogy fontos, hogy minden nap legyenek izgalmas események a pályán, hogy az élő közönség szórakoztatva legyen. A sprintfutamok számának növelésére vonatkozó kérdésre Domenicali úgy válaszolt, hogy hajlandóak megvitatni ezt a témát az F1 Bizottságának következő ülésén, és fontosnak tartják, hogy keressék az megoldást az esetleges problémákra, hogy a nézők mindig szórakoztató és izgalmas versenyeket láthassanak.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések