Az F1 mezőnye Massa vezetésével sem hajlandó feladni a küzdelmet a vb-címért – F1VILÁG.HU

Kép forrása: F1világ
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Ferrari egykori versenyzője, Felipe Massa igencsak meglepődött azon, amikor nemrég a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Mohammed Ben Sulayem egy interjúban azt állította, beszélt vele a 2008-as Szingapúri Nagydíj kapcsán tervezett jogi lépéseivel kapcsolatban.F1VILÁG.HU – Hírek

Felvázolt egyértelműen Massa jogi törekvéseit, hogy igazságot szolgáltassanak neki a 2008-as világbajnoki címügyében, melyet azt állítja, hogy az az évi Szingapúri Nagydíjon történt csalással szerzett a Renault csapata. Massa kifejezte, hogy nem beszélt Mohammed Ben Sulayemmel, az FIA elnökével a témában, ellentétben a hírekkel. Meggyőződése, hogy az FIA és a Forma-1 vezetésenek meg kell védenie a sportot, a fair playt és helyes döntéseket kell hozniuk.
Massa és jogi csapata az ő igazságának elismerésére és a szingapúri verseny eredményének törlésére törekszik. Bár az ő célja a 2008-as világbajnoki cím megszerzése, elfogadhatónak tartanák a vb-cím megosztását is. Massa kijelentette, hogy nem beszélt Hamiltonnal erről az ügyről, de sok támogatást kap az emberektől mind hazájában, mind más országokból.

Tovább a cikkhez

Forrás: F1világ

Kapcsolódó bejegyzések