A Red Bull-főnök közel 200 ezret veszített fogadásban Verstappen ellen – Meglepetésként sújtotta őt a hiányzó ismeretség!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


500 eurót veszített, mert Max Verstappen ellen fogadott, Helmut Marko azonban elismeri, mostanra azért már ismernie kellene holland pilótájukat, aki a küszködések után Forma-1-es pályafutása 32. rajtelsőségét szerezte meg.F1VILÁG.HU – Hírek

A Red Bull csapata számára nem állt jól a helyzet az Abu Dhabi Nagydíj időmérő edzése előtt, de Verstappen végül izgalmas csatában megszerezte a rajtelsőséget, és így jó esélyekkel pályázik a győzelemre a mai versenyen. A kvalifikáció után egy rádióbeszélgetésből kiderült, hogy a csapatfőnök, Christian Horner fogadást kötött Helmut Markóval azzal kapcsolatban, hogy Verstappen ott lesz-e az első sorban. Marko azonban a holland ellen fogadott, és így 500 eurót, azaz mintegy 190 ezer forintot veszített. A versenyzők és a csapatvezetők reakciója szerint is meglepő volt, hogy Verstappen megszerezte a pole pozíciót, de az autó teljesítményének és a megfelelő módosításoknak köszönhetően sikerült visszakapaszkodniuk az időmérőre. A hűvösebb időjárási körülmények és a megfelelő beállítások segítettek, és a jó végsebesség is kulcsfontosságú a versenyen való előzések szempontjából.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések