Hülkenberg az Audiról: Nagy lehetőség, de óriási kihívás is!” – A tapasztalt versenyző véleménye a jövőbeli kihívásokról.

Hülkenberg az Audiról: Nagy lehetőség, de óriási kihívás is!” – A tapasztalt versenyző véleménye a jövőbeli kihívásokról.
Kép forrása: F1világ
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Nico Hülkenberg azt mondja, óriási lehetőség, ugyanakkor óriási kihívás is az, hogy csatlakozik az Audi projektjéhez, és az idei szezont követően csapatot vált a Forma-1-ben. Egyelőre viszont szeretne jó eredményeket elérni jelenlegi alakulatánál, a Haasnál.F1VILÁG.HU – Hírek

Nico Hülkenberg a Haas csapatától távozik az idei szezon után, mivel gyári Audi versenyző lesz a 2026-os Forma-1-es évadban. Jövőre tehát a Sauber csapatához csatlakozik, új lehetőséget kapva a karrierjében. Hülkenberg elmondása szerint örömteli, de kihívást jelent számára ez a váratlanul korai biztonságot nyújtó pályafutási lehetőség. A versenyző kiemelte, hogy az Audi projektje hatalmas feladat elé állítja majd, ám előtte még elkötelezett a Haas csapata iránt az idei szezon hátralévő részére. Andreas Seidl, az Audi F1-es projektjének vezetője kulcsszerepet játszott abban, hogy Hülkenberg csatlakozzon a csapathoz, a versenyző elismeréssel beszélt róla és az előző évek tapasztalatairól az Audi iránti érdeklődés kapcsán.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések