A Mexikói Nagydíj, valamint a szezonzáró abu dhabi forduló nyitóedzésén a Haas versenyautóját vezetheti majd Oliver Bearman, a fiatal pilóta pedig nemrég a Ferrari korábbi Forma-1-es autójával körözhetett.F1VILÁG.HU – Hírek

Kép forrása: F1világ
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Mexikói Nagydíj, valamint a szezonzáró abu dhabi forduló nyitóedzésén a Haas versenyautóját vezetheti majd Oliver Bearman, a fiatal pilóta pedig nemrég a Ferrari korábbi Forma-1-es autójával körözhetett.

The post Először vezetett F1-es autót a Ferrari felfedezettje appeared first on F1VILÁG.HU.

A brit tehetség, Bearman, lehetőséget kapott a Haas csapatától Mexikóvárosban és Abu Dhabiban is. Bearman kezdő pilóta, hiszen még nem vezetett F1-es autót, azonban megfelel a szabályoknak, amelyek előírják, hogy a csapatoknak lehetőséget kell adniuk legalább két nyitóedzésre olyan pilótának, aki kevés tapasztalattal rendelkezik az F1-ben. Bearman a Ferrari versenyzői akadémiáján képezkedik, ezért a Ferrari biztosította számára a lehetőséget: 400 km-t vezethetett a 2021-es SF21-es autóval Fioranóban. Bearman nagyon izgatott volt az első vezetése előtt, de az ingolstadti tapadási szint és az autók leszorítóereje nagyon meglepte, és élvezni kezdte az élményt.

Tovább a cikkhez

Forrás: F1világ

Kapcsolódó bejegyzések