3 Hihetetlen Mém Érme: Ne Hagyd Kihagyni októberben!

3 Hihetetlen Mém Érme: Ne Hagyd Kihagyni októberben!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A kriptovaluta piac egyre jobban felpörög, az előértékesítések pedig soha nem látott népszerűségnek örvendenek, ahogy közeledünk 2024 végéhez.

Az ügyes befektetők időben felismerik a következő ígéretes, alacsony piaci kapitalizációjú kriptovalutákat, hogy nagy növekedés előtt vegyenek részt. Októberben számos lehetőség kínálkozik a piacon. Pépe Unchained, Crypto All-Stars és Flockerz közül három projekt lehetőséget kínál a befektetők számára.

A Pépe Unchained az egyik legnépszerűbb előértékesítés idén, a fejlesztők új Layer 2 hálózatot építenek mém érmékhez, mely gyorsabb tranzakciókat és alacsonyabb költségeket kínál. A PEPU állítása szerint akár 100-szor gyorsabb lehet, mint az Ethereum, staking protokollja 110%-os éves hozamot ígér.

A Crypto All-Stars egy másik kiemelkedő előértékesítés októberben, MemeVault staking protokollal lehetővé teszi a különböző mém érmék letétbe helyezését és jutalmazását. A projekt tokenomikája vonzó és a versenytársakkal szemben jelentős előnyöket kínál. A befektetőknek érdemes lehet ezekre a projektjekekre figyelniük az év utolsó hónapjaiban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések