Logan Sargeant továbbra is reménykedik az IndyCar-ban: Az MSR nem biztosít számára ülést, de a közös jövő még nem zárult le.

Logan Sargeant továbbra is reménykedik az IndyCar-ban: Az MSR nem biztosít számára ülést, de a közös jövő még nem zárult le.

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Napi hírek és érdekességek a NASCAR és az IndyCar világából. Minden az amerikai autósportról magyar nyelven.

Novemberben az exkluzív The Thermal Club roadján Logan Sargeant lesz először IndyCar-autó kormánya mögött, a Meyer Shank Racing csapat Dallara-Hondájával. A Chip Ganassi Racinggel technikailag partneri kapcsolatban lévő gárda tulajdonosa, Mike Shank nagyon várja ezt a lehetőséget, mivel Sargeant hírneve már előtte is ismert volt. A Meyer Shank Racing már megerősítette versenyzői felállását 2025-re Rosenqvist és Armstrong szereplésével. Shank elárulta, hogy a Petit Le Mans után az IMSA GTP-kategóriába visszatérő csapatuk versenyzőit hamarosan be fogják jelenteni, és nem zárja ki, hogy Sargeant is kapcsolatba kerülhet a csapattal a jövő endurance-fordulóin. A teszt, amelyen részt vesz Sargeant, nagy lehetőség a pilóta számára, és a csapat számára is fontos információkat nyújthat a jövőbeli tervekhez.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések