Győri rali: Mixi tempót diktál, Turán frusztrált, Czékmány szerviz-döntést hoz – interjúk a verseny napjáról

Győri rali: Mixi tempót diktál, Turán frusztrált, Czékmány szerviz-döntést hoz – interjúk a verseny napjáról

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az első négy gyorsasági után Csomós Mixi és Nagy Attila vezeti a II. WHB Győr Rallyt. A szerviz előtt így nyilatkoztak a versenyzők.

A II. WHB Győr Rallyn Csomós Mixi és Nagy Attila vezetnek az első négy gyorsasági után. Mixi szerint jól érzik magukat az autóban és próbálnak simán, nagyobb fékkel és gázadással menni. A kezdeti eső miatt kicsit aggódott, de szerencsére nem volt komoly probléma a pályán. Mixi a következő körben is hasonló stratégiával tervez versenyezni.

Turán Frigyes a dobálós, murvás pályákat kedveli, de a második gyorson hibázott, amelyből veszítettek időt. Érzi, hogy van technikai hátrányuk a Skodákkal szemben, de ennek ellenére tovább küzdenek. Bár kritizálja önmagát az egyik szakasz miatt, de délután frissen készül visszatérni a versenyre.

Velenczei Ádám reálisan látva a helyzetet a második helyért tudnak csatázni, de elismeri Mixiék gyorsaságát. Bár hibáztak egy gyorsaságin, reméli, hogy javítanak majd a következőkre. A versenyközponttól távol álló Kisgyón figyelnie kell a defektekre, de még mindig bíznak a jobb eredményben. Ádám szereti a versengést és a cél az, hogy végül ők kerüljenek ki győztesen.

Német Gábor elégedetlen a tempóval és értelmetlennek érzi az autó viselkedését. A teszten kipróbált beállítások nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Bár kifogásokat nem keres, de csalódott a teljesítményük miatt.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések