A tragikus talladegai futam: Michael McDowell szívét és Erik Jones csigolyáját is törte a balesetben

A tragikus talladegai futam: Michael McDowell szívét és Erik Jones csigolyáját is törte a balesetben
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A NASCAR Cup Series első idei talladegai viadalán Erik Jones fizikailag, Michael McDowell pedig lelkileg sérült bele egy-egy nagy ütközésbe.

Az idei első talladegai NASCAR Cup Series futamon Erik Jones súlyosabb sérülést szenvedett fizikailag, míg Michael McDowell lelkileg ment tönkre egy nagy ütközés következtében. McDowell hibáján múlott, hogy az utolsó métereken elveszítette a győzelmet. A vasárnap esti versenyt a Talladega Superspeedwayen rendezték, ahol McDowell indíthatott az első helyről.

Az események leginkább a harmadik etapban történtek, amikor a Toyota pilóták alternatív stratégiát választottak. Erik Jones hátsó találata után nagyobb baleset alakult ki, amely Denny Hamlint is érintette. Tyler Reddick szerencsésen megúszta az ütközést. Jones kompressziós csigolyatörést szenvedett az incident következtében, így a következő versenyen Corey Heim vezeti majd az autóját.

McDowell hibája lehetővé tette Reddick számára, hogy az élre kerüljön, a sárga zászló alatt mindenki bokszba kellett mennie üzemanyagért. A verseny végén Reddick megnyerte az elsőséget, míg McDowell hibája miatt csak a 31. helyen végzett. A veterán pilóta lehangoltan értékelte a futamot, szívét összetörve az elhibázott manőver miatt.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések