Botrány: Az Andretti családot a Formula-1-be hívták, de a korábbi csapatfőnök nem tisztelte meg ezt a döntést

Botrány: Az Andretti családot a Formula-1-be hívták, de a korábbi csapatfőnök nem tisztelte meg ezt a döntést

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Günther Steiner azt mondta, Michael Andretti nagyot hibázott azzal, hogy hangzatos nyilatkozatokkal kampányolt a tervei mellett.

Günther Steiner szerint Michael Andretti nagy hibát követett el azzal, hogy nyilvánosan kampányolt F1-es csapatával. Az már régóta működő csapatok nem támogatták Andretti csatlakozási kérelmét, mivel nem akarták megosztani a már jelenleg is értékes tortát. Andretti azonban nem adja fel, és továbbra is próbálkozik új silverstone-i bázisukról. Günther Steiner szerint Andretti hibát követett el az eljárás során.
Mario Andretti kijelentette, hogy az F1 vezetősége mindent megtesz, hogy ne engedjék be Andretti csapatát a Forma-1-be. Günther Steiner sokáig irányította az amerikai Haas csapatát, és emlékeit megosztotta a csapat esetleges F1-be lépéséről. Michael Andretti nemrégiben leigazolt egy elismert technikai szakembert, Pat Symondst, ami arra utal, hogy továbbra is komolyan veszi a csatlakozási szándékát. A Sauber csapatfőnöke javasolta, hogy Andretti kövesse az Audi modelljét a csapatfejlesztésben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések