A fajsúlyos összecsapás az új és a veterán között: NASCAR új bajnoki esélyesének tervei a veterán hattyúdalától megzavarva

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Martinsville-ben rendezték a NASCAR rájátszásának idei utolsó előtti futamát, amelynek végén kiderült, ki az a négy versenyző, akik Phoenixben megküzdhetnek a bajnoki címért.

A martinsville-i NASCAR futamon a négy versenyző azonosult a Phoenixben tartandó bajnoki döntőben részt vevő négy versenyzővel. A verseny első részében Denny Hamlin és Martin Truex Jr. domináltak, míg Ryan Blaney is közéjük került. A második szakaszban Blaney nyert, Hamlin második lett, Truex pedig visszasorolódott a gyorshajtás miatt. Truex szerint nem tudták volna legyőzni Blaney-t a futamgyőzelemért, ezért bízott a büntetésben. Chase Briscoe a dobogósok között szerepelt, míg a Hendrick Motorsports versenyzői, Kyle Larson és William Byron, második felében autóztak. Tyler Reddick és Truex sem játszottak nagy szerepet a bajnoki döntőben. A futam vége felé Blaney és Hamlin kezdte meg a felzárkózást, és végül Blaney nyert.

Tovább a cikkhez

Forrás: 500miles

Kapcsolódó bejegyzések