Michelisz szereplése Kínában: előny csökkenése

Michelisz szereplése Kínában: előny csökkenése

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Idei leggyengébb hétvégéjét produkálta a TCR World Tour címvédő magyarja, akinek tíz pontra olvadt a fórja a makaói finálé előtt. Azcona és Ma húzta be a győzelmeket.

A TCR Világsorozat idei utolsó előtti állomását Kínában, Zhuzhouban rendezték meg a hétvégén, ahol a 30 fős mezőnyben a World Tour-indulók vittek prímet. Az időmérőn a Lynk & Co versenyzői, köztük Santiago Urrutia, az első három helyet szerezték meg, míg Michelisz Norbert az ötödik pozícióba kvalifikálta magát. Az első futamot Mikel Azcona nyerte az esőben, míg Michelisznek problémákkal kellett megküzdenie, végül hetedikként zárt.

A második futamon Nestor Girolami indult az első helyről, de végül Ma Qing Hua előzte meg az utolsó körben, így a Lynk & Co kínai pilótája győzött hazai pályán. Michelisz a startnál visszacsúszott, de végül tizedikként zárt. Guerrieri tíz pontra csökkentette hátrányát Micheliszzel szemben a makaói finálé előtt, de Björk tovább nőtt távolságban (19 pont), míg Ehrlacher (23 pont) és Azcona (27 pont) még lőtávon belül vannak.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések