Flockerz: A szavazatokért járó jutalmat kínáló új vote-to-earn kriptovaluta

Flockerz: A szavazatokért járó jutalmat kínáló új vote-to-earn kriptovaluta

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Néhány napja rajtolt el az egyik legújabb kriptovaluta, a Flockerz előértékesítése.

A Flockerz egy új kriptovaluta, amely felhasználói közösségvezérelt megközelítést alkalmaz, lehetővé téve az aktív részvételt és passzív jövedelemszerzést. Az ökoszisztéma kialakítása során a közösség véleménye számít leginkább, és a FlockTopia DAO révén minden döntés közösségi szinten születik. A szavazásban résztvevők jutalmat kapnak, és minél aktívabbak, annál több tokenben részesülnek.

A Flockerz letéti programja nagy jutalmakat kínál a korai befektetőknek, ami hozzájárul az árfolyam stabilitásához és az általános bizalom növeléséhez. Az előértékesítés lehetőséget biztosít a kedvezményes áron történő tokenvásárlásra, még a tőzsdére lépés előtt. A projekt széles körű támogatásban részesül a kriptovaluta szakértőktől és YouTuberektől, ami segíti a közösség bővítését és az érdeklődés felkeltését.

A Flockerz tokenomikája a hosszú távú fenntarthatóságra és a korai részvétel ösztönzésére összpontosít, biztosítva a projekt növekedését és stabilitását. A közösség által birtokolt tokenek mennyiségét az aktív részvétel ösztönzi, így erősítve a közösség erejét és befolyását a projekt fejlődésében.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések