Maximize Your Earnings with CrytocoinMiner: Earn $5,000 Daily through Bitcoin Investing

Maximize Your Earnings with CrytocoinMiner: Earn $5,000 Daily through Bitcoin Investing

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


According to the interview, Charlotte specializes in photovoltaic panel installation and started a cryptocurrency mining business in his cellar five years ago.

Charlotte a beszélgetés során elmondta, hogy fotovoltaikus panel telepítésre specializálódott, valamint öt évvel ezelőtt alapított egy kriptovaluta bányászati vállalkozást a pincéjében. Az életében legjelentősebb vagyont az első felhő bányászati részvételével szerezte. Jószívű lévén szerette volna népszerűsíteni ezt a könnyű pénzszerzési módot, hogy minél többen vegyenek részt és könnyen keressenek pénzt. Azonban később a magas költségek és az, hogy nem volt profi karbantartó személyzet, miatt meg kellett szüntetnie a felhő bányászati tőkeútját.

CrytocoinMiner nevű vállalat egy 2018-ban alapított cég. Egyszerű és felhasználóbarát oldalt terveztek, hogy a tapasztalt és kezdő bányászok is gyorsan beindulhassanak, ennek következtében világszerte több mint 3,7 millió tagot szereztek. A FCA (Pénzügyi Felügyeleti Hatóság) engedélyezi és szabályozza őket, az LSE (Londoni Értékpapír- és Tőzsdei Bizottság) és az ASIC (Ausztrál Értékpapír- és Befektetési Bizottság) felügyelete alatt működnek. A FCA pénzügyi szolgáltatásokat, vállalatokat és piacokat szabályoz, az ügyfeleket pedig tisztességesen kezeli.

A CrytocoinMinerhez való csatlakozás egyszerű: látogasd meg hivatalos weboldalukat, regisztrálj, kövesd az utasításokat és állítsd be a fiókodat. Ha valamit nem értesz, nézd meg a tutoriáljaikat vagy konzultálj az online ügyfélszolgálattal.
A CrytocoinMiner segítségével való pénzkeresés költsége:
1. Azonnal pénzt kereshetsz a regisztrációval. $10-et kapsz ingyen, amikor regisztrálsz, és napi 3% kamatot is kapsz, ha minden nap bejelentkezel.
2. Vásárolj szerződéseket magasabb hozamokért. Az általuk kínált számítási teljesítmény-szerződések napi akár 3%-os kamatlábat kínálnak.
3. Partnerprogram: Hívd meg a barátaidat a CrytocoinMinerbe, és kaphatsz egy 3%-os készpénzjutalmat az általuk befektetett összegből. Ha a barátaid ismét meghívják barátaikat befektetésre, akkor további 1%-os jutalmat is kaphatsz.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések