Verstappen lehetséges távozása a Formula 1-ből – friss hírek

Verstappen lehetséges távozása a Formula 1-ből – friss hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Már nem Andretti vezeti az Andrettit, Marko szerint Verstappen nem csak blöfföl, Hamilton itala is feltűnhet a Ferrari szponzorai között, Iannone 8 év után nyert újra – szombati F1-es hírek és sztorik.

Az őszi szünetben több érdekességről is beszámoltak, köztük arról, hogy nem Michael Andretti vezeti tovább a Andretti-projektet. Helmut Marko figyelmeztette, hogy Max Verstappen elhagyhatja az F1-et a sportág vonzerejének csökkenése miatt. Verstappenről készült dokumentumfilmben Marko doktor előrehozott Red Bull-átigazolásáról is szó esett.

Daniel Ricciardo F1-es statisztikáit összegezve kiderült, hogy az ausztrál a minden idők 50 legjobb versenyzője között van, viszont csapattársaival szemben jelentős hátrányban van mostanában. Ricciardo elárulta, hogy esetleg más szériákban is szívesen versenyezne. Valtteri Bottas szerződéshosszabbítására számíthatunk, mivel a Mercedesnél jól teljesít.

A Sauber juniorja, Zane Maloney a Formula-E felé veszi az irányt, míg Lewis Hamilton alkoholmentes tequilamárkája a jövőben a Ferrarin is szponzorként szerepelhet. Nico Rosberg elismerően beszélt a McLaren felemelkedéséről és a wokingiak döntéséről Lando Norris-ról. A MotoGP fordulóján Marc Marquez és Jorge Martin is hibázott, míg Pecco Bagnaia nagy győzelmet aratott. A Superbike-fordulón Andrea Iannone megszerezte első győzelmét 2016 óta.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések