Leclerc: Fred a motiváció és az egyensúly a csapatban

Leclerc: Fred a motiváció és az egyensúly a csapatban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A monacói szerint Frederic Vasseur azt a változást képviseli, melyre szüksége volt a szenvedélyes maranellói alakulatnak: balanszolja az érzelmeket, és akkor motivál, amikor a csapat tényleg igényli.

A Ferrari csapatát 2023 óta Frederic Vasseur vezeti, aki Mattia Binotto távozása után kapta meg a pozíciót 2022 végén. Vasseur vezetése alatt a csapat több győzelmet is elért, a legutóbbit az Olasz Nagydíjon. Charles Leclerc elmondása szerint a Ferrari a mezőny leghevesebb csapata, amit a szenvedély jelentősége erősít.

Leclerc szerint a szenvedély és az érzelmesség néha nehézségeket okozhat a csapatban, de ugyanakkor motivációt ad a jobb teljesítmény eléréséhez. Vasseur képes megérteni és támogatni a csapattagokat, hogy kihozzák belőlük a maximumot, valamint egyensúlyt teremt a különböző helyzetek kezelésében.

Leclerc kiemelte, hogy Vasseur érzelmileg stabil, ami létfontosságú a Ferrarihoz hasonló csapatnál, és teljesen megbízik a döntéseiben. Az olasz csapat főnöke, Vasseur sok változást hozott a csapatnál, és képes volt javítani a teljesítményen a kollégák iránti megértő és motiváló hozzáállásával.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések