Márquezék visszatértek a csúcsra: Átültettek a Hondára az új pályán

Márquezék visszatértek a csúcsra: Átültettek a Hondára az új pályán

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Marc és Álex Márquez ellátogattak Jorge „Aspar” Martínez új pályájára, és többek között David Alonsóval együtt motoroztak.

A Márquez testvérek és David Alonso meglátogatták az újonnan megnyílt Aspar Circuit nevű pályakomplexumot, ahol együtt motoroztak Hondákkal.
Jorge „Aspar” Martínez versenyzői pályafutása után csapatot alapított, és jelenleg az Aspar Teammel szerepel a Moto2-ben, a Moto3-ban és a MotoE-ben.
Az Aspar Circuit 370 ezer négyzetméteres területen helyezkedik el Guadassuar közelében, négy aszfaltcsíkkal rendelkezik, valamint edzőpályát is kínál az Aspar-akadémia növendékeinek.
A MotoGP-s Márquez testvérek saját motorkerékpárokkal látogattak el a pályára, ahol örömmel osztottak meg tudást az ifjú tehetségekkel.
Az Aspar Circuit mindennap nyitva áll a látogatók számára, a főpálya és a gokartpálya délelőtt 9-től este 6-ig, az étterem pedig reggel 9-től este 7-ig várja az érdeklődőket.
A pálya infrastruktúrája, versenyzési lehetőségei és vendéglátó egységei garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot és kikapcsolódást az Aspar Circuiten.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések