Haladás és kudarcok: Egy bravúros pontszerzés után hatodik hely és bukások

Haladás és kudarcok: Egy bravúros pontszerzés után hatodik hely és bukások

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A H-Moto UNI Győr Team motorosai közül Farkas Kevin a Red Bull Rookies Cup spielbergi, Kovács Bálint pedig az IDM-ben teljesített egy-egy esés ellenére is biztató hétvégét.

A H-Moto UNI Győr Team tavaly rendkívül sikeres esztendőt zárt, és 2024-ben a Northern Talent Cup sorozatban második Farkas Kevin csatlakozott a csapathoz, aki a HUMDA támogatottja. Kevin idén a Red Bull Rookies Cupban versenyez, ahol már pontokat is szerzett. Az első futamon 11. helyen végzett, míg a másodikon sajnos bukott, 11 ponttal az összetett 18. helyén áll.
Kovács Bálint a német bajnokságban indul idén is, az IDM versenyhétvégéjén jól szerepelt Assenben. A Superpole-ban a 10. rajtkockát szerezte meg, ahol a versenyképes tempóval a versenyekre készült. Az első futamon sajnos balesete volt, a másodikon viszont brillírozva a 6. helyen végzett, 82 ponttal az összetett 8. helyén áll.
Az versenyzők bár különböző kihívásokkal néztek szembe az utánpótlásversenyeken, mindkettejük teljesítménye bizakodásra ad okot a folytatásban, ahol a következő megmérettetésre Aragónban és az IDM soron következő futamán kerül sor.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések