F2: Hadjar izgalmas utolsó körös győzelme

F2: Hadjar izgalmas utolsó körös győzelme

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A bajnoki esélyesek csatáját hozta az F2 főfutama Spában. Végül a győztes Isack Hadjar lehetett a legboldogabb, míg Paul Aron alatt az utolsó körben lassult le az autó a harmadik helyen.

A Formula-2 főfutama izgalmas volt a Spában zajló versenyen, ellentétben az előző sprintversennyel, ahol az időjárási viszonyok miatt alig láthattunk versenyzést. Paul Aron indulhatott az élről, mögötte Gabriel Bortoleto és Isack Hadjar startolhattak.
A verseny elején Aron vezetett, de az őrült első körökben több baleset is történt, amelyek miatt többször be kellett küldeni a biztonsági autót a pályára. Hadjar végül kihasználta az előnyt, és az élen haladt.
Az alternatív stratégiát választó pilóták is jól szerepeltek, de az utolsó körökben a verseny élmezőnye folyamatosan cserélődött az előzéseknek köszönhetően.
A végén Hadjar győzött, mögötte Bortoleto és Crawford értek célba. Az események következtében az összetettben Hadjar, Bortoleto és Crawford álltak a dobogón az élen.
Összességében egy izgalmas és eseménydús F2 versenyt láthattunk, amelynek eredményeként a bajnoki helyezések is megváltoztak a versenyzők között.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések