Az „Új Mercedes szárny hatalmas előnyt hozhat Kanadában” címet javaslom erre a témára.

Az „Új Mercedes szárny hatalmas előnyt hozhat Kanadában” címet javaslom erre a témára.

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Monacóban csak kis különbséget jelentett az újítás, de a következő pályákon már jobban kijöhet a hatása a szárnynak – amelyet immár mindkét F1-es pilótájuk megkap.

A Mercedes Formula-1-es csapat továbbra is a Red Bull, a Ferrari és a McLaren mögött helyezkedik el az erőviszonyokat tekintve, de úgy vélik, hogy fejlődtek az autójukkal.

A Monacói Nagydíjra George Russell kapott egy új első szárnyat, ami részben Lewis Hamilton időmérős vereségét okozta, de Hamilton önként lemondott a fejlesztésről, hogy Russell is kipróbálhassa.

A Kanadai Nagydíjon mindkét Mercedes versenyzője az új első szárnyat fogja használni, amitől nagyobb előnyöket várnak a csapatvezetők a Montreali pályán.

Bár a Mercedes látható fejlődést tapasztal autójukban, az élmezőny továbbra is rendkívül versenyképes, így kemény munkával kell megküzdeniük a további javulásért.

A Circuit Gilles Villeneuve pálya nagyszerű versenyzést ígér, és a csapat reméli, hogy ezúttal is számos jó pillanatot élhetnek át a rajongóikkal együtt Montrealban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések