Az Aston Martin a Ferrari nyomában – Strollék igazolásán dolgoznak

Az Aston Martin a Ferrari nyomában – Strollék igazolásán dolgoznak

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Lawrence Stroll csapata, az Aston Martin szemet vetett a Ferrari kasztniért és aerodinamikáért felelős technikai vezetőjére – többek között erről is beszámoltunk ma a Formula.hu-n.

Enrico Cardile 2023 óta vezeti a Ferrari kasztniért és aerodinamikáért felelős technikai vezetői pozícióját, azonban az Aston Martin érdeklődése miatt kérdésessé vált a további jövője a csapatnál.

George Russell, a 26 éves brit Mercedes versenyző bizakodó a karrierjével kapcsolatban, úgy véli, hogy bőséges ideje van még a sportban, és nem aggódik emiatt, ha esetleg a Mercedes Max Verstappent szerződtetné 2025-re.

Max Verstappen elutasítja a Red Bullnál zajló belviszályokkal kapcsolatos nyilatkozatokat, míg Lando Norris a McLaren gyengeségeiről beszél, különösen kiemelve a lassú kanyarokban tapasztalt nehézségeket.

Valtteri Bottas a barátnőjével, Tiffany Cromwell-lal egy kerékpárversenyen vesz részt Kansas államban, míg MotoGP-ben Martin nyeri az Olasz GP időmérőjét. Eközben a vb-éllovas, Pedro Acosta a jövő évtől a KTM gyári csapatát erősíti.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések