A Ferrari húzza a száját: Olasz tehetség 10 évesen Lamborghinit „vezetett”

A Ferrari húzza a száját: Olasz tehetség 10 évesen Lamborghinit „vezetett”

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Andrea Kimi Antonelli édesapja felidézte a kezdeteket, a Mercedes megkeresését, és elárulta, mit gondol fia F1-es bemutatkozásáról.

Andrea Kimi Antonelli édesapja, Marco Antonelli, sóhajtott fel azon a pillanaton, amikor észrevette fiában a tehetséget, és elmondta, hogy akár a Ferrari akadémiájában is versenyezhetett volna. Az olasz pilóta esetleges F1-es bemutatkozásáról is megosztotta gondolatait. Jelenleg Antonio Giovinazzi után nincs olasz versenyző a Forma-1-ben, de sokan számítanak Andrea Kimi Antonelli sikerére a jövőben.

Az „új Verstappen”-t dicsérik a Mercedesnél, aki 17 éves korában már remek gokartos és formulaautós karrierrel rendelkezik. Andrea Kimi Antonelli apja, Marco Antonelli évek óta támogatja fiát, és elsőként vette észre a tehetségét. A Mercedes már 12 évesen felkereste a fiút, hogy csatlakozzon a juniorprogramjukhoz, noha a Ferrari is érdeklődött iránta.

Marco Antonelli elárulta, hogy jó kapcsolatban állnak Toto Wolff-fal és feleségével, Susie Wolff-fal, és büszke arra, hogy fia nem érzett nyomást a Mercedes körüli nagy várakozások miatt. Az F1-be való nagy ugrásnak köszönhetően fiatal pilóta már most a figyelem középpontjába került, és sokan várják, hogy a jövőben még nagyobb sikereket érjen el.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések