Hamilton: Az Elérhető Legközelebb a Kezdetekhez

Hamilton: Az Elérhető Legközelebb a Kezdetekhez

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Boldogan értékelt Lewis Hamilton a Japán Nagydíj időmérőjén elért hetedik helyének megszerzése után, a brit szerint végre fognak tudni harcolni a többiekkel a futamon.

A Mercedes határozott teljesítménybeli előrelépést mutatott a gyenge szezonkezdet után. Lewis Hamiltonnak a melbourne-i Q2-es kiesését követően sikerült a Japán Nagydíj kvalifikációján a Q3-ba juttatnia a Mercedest, a hetedik rajtkockát szerezve meg. A hétszeres világbajnok idén először csapattársát megelőzve indulhat a futamon.

Hamilton az időmérő után elmondta, hogy bár nem elégedett a hetedik hellyel, örül az előrelépésnek, amit a csapat és az autó produkált. A nehezen vezethető W15-tel eddig nehéz dolga volt, de Suzukában már jól érezte magát az autóval. Reményei szerint a versenyen is harcba szállhat az előtte állókkal, és pár pontot elcsíphet az élen állóktól.
A versenyző bizakodó, hogy a jó stratégiával, menedzseléssel és bokszkiállásokkal a lehetőségeiket maximálisan kihasználva jobb eredményt érhetnek el. A Mercedes pilótája izgatott és eltökélt abban, hogy a hetedik rajthelyről kiindulva minél több pontot gyűjtsön a japán Nagydíjon.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések