Titkolózás árnyékában: Piastri reménykedve

Titkolózás árnyékában: Piastri reménykedve

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nem volt olyan gyors a Red Bull, mint azt a McLaren ausztrálja várta, de tudja: az igazság a pénteki F1-es időmérőn derül ki. Norris zűrös, de jó napról beszélt.

Az ausztrál versenyző, Oscar Piastri, jobban teljesített a McLarenes pilóták közül a Bahreini Nagydíj második csütörtöki szabadedzésén, és pozitívan értékelte az MCL38-as teljesítményét az időmérős és hosszú etapok során. Piastri szerint eléggé biztató volt a nap, és nagyjából jó helyen tartanak az eredmények alapján. A versenyző szerint a McLaren szoros küzdelmet fog vívni, és a pontos kép csak a pénteki időmérőn fog kialakulni.

Lando Norris a zűrös nap ellenére optimistán tekintett előre, és bár néhány hibát elkövetett a gyorsköröknél, bizakodva értékelte csütörtököt. Norris a riválisokat figyelembe véve úgy látja, hogy a versengés szoros lesz, a Red Bull és a Ferrari erősek, a Mercedesre pedig mindig kérdőjelként kell tekinteni. A McLaren versenyzője szerint számos csapat szereplése jelzi, hogy szoros versenytárssá válhatnak, és a Bahreini időmérő trükkös lehet.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések