A fordulatos történet: Egy F1-es csapat váratlanul átalakult, majd visszalépett, most pedig búcsúzik a versenyek világában

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Már csak napok kérdése lehet, hogy hivatalossá váljon az AlphaTauri új neve, amit viszont néhány napja – valószínűleg óvatlanságból – már maga a csapat is kiszivárogtatott. Az előző identitást most egy videó búcsúztatja el Faenzából.

Az AlphaTauri csapat név változtatás előtt áll, és a csapat már kiszivárogtatta az új névet. Egy búcsúvideó jelzi a Toro Rosso nevének végét és az AlphaTauri eredményeit az elmúlt négy évben. A csapat már rövid idő alatt elérte első győzelmét a Forma-1-ben, és számos erős pontszerzés is része volt a teljesítményüknek. Azt is sejtették, hogy az új névben a Visa és a CashApp pénzügyi vállalatok szerepelnek. Bár a változtatás már jelezve volt az Instagram oldalukon, a pontos név még nem jött nyilvánosságra. Ez a tendencia azonban sokak számára aggasztó lehet, mivel kihívást jelenthet a csapatok és a sport azonosíthatósága szempontjából. A búcsúvideó emléket állít a csapatnak és az elmúlt négy évben vezetett autóknak.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések