A McLaren nem fellebbezhet a F1 döntése ellen: Bevégződött a botrány

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Alonso első tesztje a Toyotával, pozitív hír Bianchiról, először próbálta ki a mezőny a Pirelli gumikat, a Brawn nem engedi el Buttont, a Honda betársul a BAR csapatba. November 19. F1-es hírei.

A legtöbb csapatfőnök elfogadta a Ferrarinak az abszolút versenyképesség érdekében történt rajtbüntetését, még akkor is, ha szabályellenes volt. Fernando Alonso végül a dobogóra tudott állni az amerikai Nagydíjon.
2010: A Formula-1 igazolni akarja, hogy a csapatok biztonságosabban szereljék fel a kerekeket, ezért bevezetik a padló alatti alacsonyabb kerekgörgők használatát. Ez segítene csökkenteni a baleseteket, amikor a versenyzők a bokszban vagy a boxutcában tartózkodnak.
2009: Az FIA megtervezi, hogy elektromos hajtású autóval fogja a jövőben megszervezni a Formula-1-et. Ez a kezdeményezés célja a környezetvédelem és a fenntarthatóság előmozdítása.
2008: A McLaren bejelentette, hogy Jenson Button lesz Lewis Hamilton csapattársa a következő szezontól kezdve. Button korábban a Honda csapat része volt, amely megszűnt tevékenykedni az F1-ben.
2007: A McLaren büntetést kapott a Ferrari-ügy miatt. Az FIA szerint a csapat jogosulatlanul sajátította ki az olasz csapat technikai dokumentációit, és szankciót szabott ki rájuk. A büntetés felfüggesztett volt, ami azt jelenti, hogy a csapat továbbra is részt vehetett a bajnokságban.
2006: Michael Schumacher bejelentette visszavonulását a Formula-1-ből a Ferrari utolsó versenyén, a Brazil Nagydíjon. Schumacher a történelem egyik legnagyobb versenyzője, aki rekordot tartott a világbajnoki címek számában.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések