A harci szellem maximális kifejeződése: Verstappen fegyelme nélkül a dominanciában – F1VILÁG.HU

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nyolc éve dolgozik már együtt a Forma-1-ben versenymérnökével, Gianpiero Lambiaséval a száguldó cirkusz aktuális világbajnoka, Max Verstappen, ez idő alatt pedig olyannyira összecsiszolódtak már, hogy fél szavakból is megértik egymást. Ez persze nem jelenti azt, hogy olykor ne lenne vita kettejük között!F1VILÁG.HU – Hírek

Max Verstappen és Olivier Lambiase, a Red Bull Racing mérnöke, a közelmúltban a csapat saját podcastjában, a Talking Bullban szerepeltek, ahol többek között a közös munkáról is beszéltek. Verstappen idén fantasztikus sikereket ér el a Forma-1-ben, és harmadik világbajnoki címét is megszerezte. Az autót dominálónak tartja, és mindig a győzelemre törekszik. Lambiase azt mondja, hogy ő azért tart attól a legjobban, hogy keményebb ellenfelek jönnek, és nem fognak minden versenyt megnyerni. Verstappen pedig azt mondja, hogy már átélték azt az időszakot, amikor kevesebb versenyt nyertek, szóval rendben lesznek.
Verstappen és Lambiase már nyolc szezont dolgoznak együtt a Forma-1-ben, és a holland pilóta szerint az évek során mindketten fejlődtek, ami segíti az együttműködést. Azonban néha még mindig vitatkoznak, mert mindketten a győzelemre vágynak, és nem szeretnének hétvégekenhagyott érzéssel távozni. Mindketten a tökéletességre törekednek, és ez az akarat motiválja őket, ha valami nem sikerül jól. Lambiase szerint mindketten „telhetetlenek”, mert sosem elégedettek, és mindig a legjobb eredményekre törekednek.

Tovább a cikkhez

Forrás: F1világ