F1-Archív: Alonso Massát segíti Hamilton ellen

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Schumacher csak egy módon fogja támogatni Irvine-t, Webber öt éven belül világbajnok lesz, Hamilton komoly gödörbe kerül – október 13-ai F1-es hírek a 21. századból.

A 2022-es F1 szezonban Nyck de Vries csatlakozik az AlphaTauri csapathoz, főállásban. A csapat úgy gondolja, hogy mivel már nem olyan fiatal, nem lesz szüksége sok időre, hogy hozzászokjon az F1-hez. A céljuk az, hogy már az első futamon versenyképes legyen 2023-ban.

Valtteri Bottas kulcsfontosságú szerepet játszik mindkét világbajnoki harcban, ahogy az Isztambulban szerzett győzelme is mutatta. A segítségével Lewis Hamilton esélyei változtak meg.

Nico Hülkenberg a Red Bull pilótajelöltjei között szerepel 2021-re, jelenleg beugróként versenyzik és tárgyalásokat folytatott a csapattal.

2019-ben a Ferrari megszerezte az ötödik egymást követő pole pozícióját a Japán Nagydíjon, Sebastian Vettel előzte meg Charles Leclerc-et és Valtteri Bottas-t. Meglepődtek, hogy folytatódott a sikersorozat, mivel a Mercedes nagyon gyors volt a pénteki edzéseken.

Lewis Hamilton újításokat javasol az F1-es formátumban, például változtatna az unalmas pályákra, hogy azok „szuperhétvégék” legyenek, például fordított rajtráccsal.

A Toro Rosso bejelentette, hogy Brendon Hartley vezeti az egyik F1 autójukat az USA Nagydíjon, ami jelentős visszatérés a csúcskategóriába.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések