Konfliktus, éhség, pilótapiac – szerdai F1-es hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Konfliktus, éhség, pilótapiac – szerdai F1-es hírek

A Ferrari csapatfőnökét, Nico Rosberget, figyelmeztették a csapaton belüli problémák veszélyeire, mivel tapasztalatai azt mutatják, hogy ezek nagy kaoszt okozhatnak egy csapatnál. A Haas csapatánál pedig idén is hasonló helyzet állt fenn a két versenyző között, de sikerült elkerülni a feszültségeket. Nico Hülkenberg elárulta, hogy a korábbi viszály okozta a megbékélést Kevin Magnussen-nel. Emellett Hülkenberg keserűen nyilatkozott az idei autójukról, és szerinte csodára lenne szükségük a fejlődéshez ebben a szezonban.

Alex Palou, az IndyCar bajnoka, elmondta, hogy nagyon kicsi az esélye arra, hogy F1-es szerződést kapjon, de legalább elkezdte írni a saját történetét. Az AlphaTaurinál nőnek Liam Lawson állandó szerződtetésének esélyei, míg a Red Bull a Red Bull vágyik Lando Norris leigazolására.

A Red Bull pilótái mellett Carlos Sainz is úgy véli, hogy szinte minden pályán szükség van a DRS-re. A rendszer esetleges kiiktatása nehézkesen lehetne megvalósítani, és úgy tűnik, hogy a Red Bull lenne az egyik leginkább érintett csapat. Lewis Hamilton nem szeretné, ha mesterségesen lelassítanák a Red Bullt, de elmondta, hogy velük többször megtették.

A legendás pilóta, Jackie Stewart szerint Lewis Hamiltonban hiányzik az éhség, míg Toto Wolff szerint a Red Bull már csak maga ronthatja el a tökéletes szezont. Fernando Alonso szerint a Red Bull nem érdemelte meg a 2007-es világbajnoki címet. Ezen kívül beszámoltak a Pirelli aktuális gumiabroncs-tesztjéről.

Bár a hétvégén nincs F1-es verseny, számos más izgalmas sorozat kerül megrendezésre, többek között a WEC, a WRC, a MotoGP és az IndyCar is. A teljes program a közvetítésekkel ide kattintva érhető el.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula.hu

Kapcsolódó bejegyzések