Az extravagáns formatervezésű F1-es csapat autója megérkezett – Egy újabb mérföldkő az autóiparban

Kép forrása: RallyCafe
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Stake F1 Teammé változó Sauber és a Williams is megtartotta szezon előtti leleplezését, de új autót csak előbbi villantott.

A Sauber, ami mostantól Stake F1 Team néven indul, meglepte a rajongókat az idei versenygépének bemutatásával. Az autón és a versenyzők overáljain is a zöld dominál, ezzel teljes mértékben szakítva a korábbi színsémával. A zöld-fekete autón jól látszik a sok csupasz karbon, ami továbbra is kiemelt szerepet kap a súlycsökkentés szempontjából. A Sauber C44-es kódjelű autójával a második volt a leleplezett autók közül az idei szezonra. Azonban fontos megjegyezni, hogy a bahreini tesztek és a szezonkezdetnél még változhat az autó külseje.

A Williams csapat csak csapatbemutatót tartott, és a tavalyi autóján mutatta meg az idei festést. Ennek lényegében ugyanolyannak kell maradnia, ahogy tavaly volt (a versenyzők overálja azonban idén már fehér lesz). Az oldalszekrényeken a Komatsu felirat olvasható, amely a Williams korábbi sikerkorszakában már partnerségre lépett japán vállalatra utal.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések